aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πιο ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

Η πιο ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

Ποδοσφαιριστές από έξι διαφορετικές ομάδες περιλαμβάνει η πιο ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος, σύμφωνα με την χρηματιστηριακή αξία των παικτών όπως αυτή υπολογίζεται από την ιστοσελίδα transfermarkt.com.

Ο Άρης Λεμεσού έριξε μπόλικο χρήμα για ενίσχυση στη μετεγγραφική περίοδο του Καλοκαιριού, πραγματοποίησε το καλύτερο ξεκίνημα της χιλιετίας φιγουράροντας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς (δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα) και είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στην ενδεκάδα από «χρυσάφι».

Τρεις ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συμπεριλαμβάνονται στην ενδεκάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ Στιβ Γιαγκό, τον κεντρικό αμυντικό Φακούντο Ρονκάλια και τον επιθετικό κορυφής Μάριους Στεπίνσκι.

Από δύο ποδοσφαιριστές έχουν Απόλλωνας (Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Χαϊτάμ Αλεσάμι), Ανόρθωση (Κωστάκης Αρτυματάς, Αμρ Ουάρντα) και Ομόνοια (Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου) και από έναν ΑΠΟΕΛ (Σιμόνε Σκουφέτ) και Πάφος FC (Όνι Βαλακάρι).

Στην εστία είναι ο Σκουφέτ, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Γιαγκό, Ρονκάλια, Γιοβάνοβιτς και Αλεσάμι. Δίδυμο ανασταλτικών μέσων οι Κώστας Αρτυματάς και Ιωάννης Κούσουλος, επιτελικός μέσος ο Όνι Βαλακάρι και επιθετική τριάδα οι Λοΐζου, Ουάρντα και Στεπίνσκι σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Συνολικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.com η πιο πάνω σύνθεση κοστολογείται με 14.000.000 ευρώ!

Untitled 3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ