Η παφίτικη… ντρίμπλα για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τους «γαλάζιους». Μίλησε για τα μετεγγραφικά και τα αγωνιστικά, ενώ ρωτήθηκε εάν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν την παφιακή ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση στον Βαλεντίν Ρομπέρζ και τον παίκτη να έχει απαντήσει αρνητικά.

Ο Πολύβιος Παλιούρας απέφυγε να αναφερθεί να απαντήσει, για την ακρίβεια έκανε «ντρίπλα» λέγοντας τα ακόλουθα: «Τέτοιου επιπέδου και ποιότητας παίκτες, μας ενδιαφέρουν. Δεν έχουμε κάτι νεότερο και ανακοινώσιμο. Στη συγκεκριμένη θέση χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ευελπιστούμε ότι με όποιους παίκτες έχουμε επαφές, θα τελειώσουν γρήγορα».

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει τεθεί εκτός πλάνων του Απόλλωνα εδώ και καιρό, και τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ομόνοια να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και εφόσον έμενε ελεύθερος από τους γαλάζιους της Λεμεσού, θα έκανε την κίνησή της, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη καθώς ο παίκτης εξακολουθεί να θεωρείται παίκτης του Απόλλωνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ