aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΗ ώρα για το επόμενο βήμα

Η ώρα για το επόμενο βήμα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και την ΑΕΚ, άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι καλείται να δώσει η Καρμιώτισσα, που αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο Τσίρειο (20:30). Η νεοφώτιστη ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, που κέρδισε τις εντυπώσεις και στα τρία ματς, θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και σήμερα, αλλά αυτή τη φορά να συνδυάσει καλή παρουσία με νίκη.

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει απέναντι σε μια απαιτητική ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έδειξε πως είναι ικανή να κοιτάξει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Όσον αφορά στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού για το αρχικό σχήμα, ο Μαλεκκίδης θα διατηρήσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ «παίζεται» μια θέση στη μεσαία γραμμή ανάμεσα σε Ρέινολντς και Νεοφύτου, ενώ τη θέση του Χατζηβασίλη τη διεκδιεκί ο Μπαργκάν.

Η πιθανή ενδεκάδα: Καϊρίνος, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Μαλεκκίδης, Ρέινολντς, Χρίστου, Μ. Σάσι, Χατζηβασίλης Ρόμο, Ι. Σασί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ