aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Η Ομόνοια μου έδινε σχεδόν τα διπλά λεφτά»

«Η Ομόνοια μου έδινε σχεδόν τα διπλά λεφτά»

Την αποκάλυψη πως το καλοκαίρι του 2008 όταν επέστρεψε στην Ανόρθωση είχε δεχθεί προτάσεις τόσο από τον ΑΠΟΕΛ όσο και από την Ομόνοια έκανε ο Γιάννης Σκοπελίτης. Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Gazzetta.gr» ο παλαίμαχος Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι οι πράσινοι είχαν καταθέσει δελεαστική προσφορά, σχεδόν με διπλάσια λεφτά από την Ανόρθωση, όμως αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς έξι μήνες πριν αποχώρησε για τον Ατρόμητο.

Η σχετική τοποθέτηση

«Με ήθελαν όλες οι ομάδες. Και η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ. Και μόλις υπέγραψα τη λύση του συμβολαίου για να πάω στην Ανόρθωση, μου λέει: “Για να μη νομίζεις ότι σου πούλησα εκδούλευση, σου λέω ότι μέχρι και πέντε λεπτά πριν με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έδιναν περισσότερα χρήματα”. Εκείνη τη χρονιά η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή οικονομικά. Μου έδιναν σχεδόν τα διπλά λεφτά, αλλά επειδή τον Γενάρη τους είχα πει “φεύγω”, ένιωθα ότι μόνο εκεί έπρεπε να παίξω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ