aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η Ομόνοια έπρεπε να πάρει τον αγώνα με 3-0, αλλά δεν το επιδιώξαμε»

«Η Ομόνοια έπρεπε να πάρει τον αγώνα με 3-0, αλλά δεν το επιδιώξαμε»

Την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της Ομόνοιας με σκορ 3-0 προνοεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων. Ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως η προκήρυξη ξεκάθαρα σημειώνει πως ήταν ευθύνη του γηπεδούχου για συνέχιση του αγώνα την 1η Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το απόσπασμα

«Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και Ομόνοια έπρεπε να πάρει τον αγώνα με 3-0. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν θέλουμε να κερδίζουμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο, για αυτό και παρουσιαστήκαμε τόσο διαλλακτικοί και προτείναμε διάφορες λύσεις, κάποιες από τις οποίες με κόστος για την ίδια την ομάδα μας, ώστε ο αγώνας να ολοκληρωθεί κανονικά στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του αγώνα την έχει η γηπεδούχος ομάδα καθώς η έδρα της δεν ήταν διαθέσιμη για να διεξαχθεί ο αγώνας την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου, όπως προέβλεπε η Προκήρυξη για διακοπέντα αγώνα που διεξαγόταν σε καθημερινή ημέρα.

Επαναλαμβάνω πως παρά το ότι η Προκήρυξη μας έδινε τους τρεις βαθμούς, εμείς εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για να βρεθεί μια δίκαιη λύση, στη βάση του ίσου ανταγωνισμού, ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί κανονικά.

Το άρθρο 16.2 αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο αγώνας έπρεπε να οριστεί και να διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου 2021. Σύμφωνα με την Προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρο πως την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του αγώνα την έχει η γηπεδούχος ομάδα, καθώς δεν είχε διαθέσιμο το γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας την ημερομηνία που καθόριζε η Προκήρυξη. Και συνεπώς ο αγώνας θα έπρεπε να κατακυρωθεί υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 3-0»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ