aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΗ Νέα Σαλαμίνα απόψε... κοιμάται 6η! (video)

Η Νέα Σαλαμίνα απόψε… κοιμάται 6η! (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αποφασιστικό βήμα εξάδας έκανε η Νέα Σαλαμίνα στο σημερινό παιχνίδι επικρατώντας επί της Αναγέννησης Δερύνειας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τον Μάατσι θα… κοιμηθούν απόψε στην 6η θέση, και περιμένουν το αυριανό παιχνίδι της Ανόρθωσης κόντρα στη Δόξα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Μάατσι. Ο Ολλανδός βρισκόταν στη σωστή θέση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Εγγλέζου, έπιασε την κεφαλιά και σχεδόν ανενόχλητος πέτυχε το 1-0 για τους ερυθρόλευκους.

Στην επανάληψη, το σκορ δεν άλλαξε με τη Νέα Σαλαμίνα να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα, ενώ είχε κάποιες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα γκολ της. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μα πάρουν κάποιο όφελος, χωρίς ωστόσο να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους, η Δόξα (18/2, 18:00) και για τους πράσινους ο Άρης (18/2, 17:00).

Πιο κάτω η ταυτότητα του αγώνα…

Αναγέννηση Δερύνειας (Ζουβάνης Ζουβάνη): Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (89′ Ιωάννου), Σωτηρίου (66′ Φωτίου), Θεράποντος, (90+2′ Σλόουε) Ράτκοβιτς, Κούντικ, Ρίβας.

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Κούσουλος, Γκράσι, Φούσκο, Σκοπελίτης, Τσούριουριτς, Μπεμπέ (89′ Νεάγκου), Εγγλέζου (81′ Κολοκούδιας), Μάατσι (77′ Μπριζίτο), Μακρίεφ.

Σκόρερ: 37′ Μάατσι

Κίτρινες: Χριστοδούλου, Σωτηρίου, Ευθυμίου (4η)Φούσκο, Σκοπελίτης

Αποβολές:

Στάδιο: Τάσος Μάρκου

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος

Α’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ