aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ μία για την 6άδα, η άλλη για σωτηρία

Η μία για την 6άδα, η άλλη για σωτηρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον η σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΖ με την Καρμιώτισσα. Οι δύο ομάδες έχουν τους λόγους τους να θέλουν να κερδίσουν και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να το πετύχουν. Εδώ που έχουν φθάσει, τα κίνητρα των δύο ομάδων για τη νίκη είναι διαφορετικά.

Η ΑΕΖ ψάχνει για σανίδα σωτηρίας, η οποία θα της ανεβάσει τις πιθανότητες για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Αν νικήσει θα κάνει ένα σημαντικό άλμα και θα αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια. Η Καρμιώτισσα έχει μπει σε άλλα μονοπάτια. Αν κερδίσει σήμερα βάζει γερές βάζεις για τη διεκδίκηση της έκτης θέσης. Ούτε καν φαντάζονταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην ομάδα των Πολεμιδιών, όμως η σκληρή δουλειά απέδωσε καρπούς.

Η ΑΕΖ, με τεχνικό δίδυμο τους Δημήτρη Δημητρίου και Αλέξη Γαρπόζη, θα δώσει βαρύτητα στην αμυντική θωράκιση με στόχο το μηδέν παθητικό, όπως και στη σωστή οργάνωση στη μεσαία γραμμή. Η τεχνική ηγεσία υπολογίζει και τους Σάσι, Τσιμόνζι, οι οποίοι μπορούν να δώσουν πολλά μεσοεπιθετικά και να βάλουν δύσκολα στην αντίπαλό τους. Ο Πάγκαλος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Σκόπλιακ, Ντος Σάντος.

Από την άλλη, η ενδεκάδα της Καρμιώτισσας θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Αντάμοβιτς και τον Βοσκανιάν. Η επιστροφή τους λύνει τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας καθώς είναι από τους κορυφαίους στη φετινή πορεία της ομάδας. Γενικότερα ο Λιάσος Λουκά έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, οι οποίοι ταίριαξαν απόλυτα με τη φιλοσοφία και τα θέλω του.

Εάν η Καρμιώτισσα πετύχει τον σημερινό της στόχο για νίκη, θα απομακρυνθεί από τις ομάδες που δίνουν τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ θα κάνει όνειρα και για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Αν στο τέλος της αγωνιστικής βρεθεί εκεί, θα πρόκειται για μεγάλο επίτευγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ