aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ ΚΟΠ πρόλαβε την Ομόνοια για την μετεγγραφή του Λοβέρα

Η ΚΟΠ πρόλαβε την Ομόνοια για την μετεγγραφή του Λοβέρα

Τις μετεγγραφές των Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στην Ομόνοια και Ζοάο Εσκοβάλ στην Ανόρθωση ανακοίνωσε η ΚΟΠ. O Aργεντινός μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στους πράσινους με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ριέκα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου έως το Καλοκαίρι του 2023.

O βραχύσωμος μεσοεπιθετικός ήταν δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ Αργεντινής από τον Φεβρουάριο του 2021, όπου κατέγραψε 26 συμμετοχές (12 στην αρχική ενδεκάδα). Επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και χρησιμοποιήθηκε δύο φορές από τον Πέδρο Μαρτίνς.

O Ολυμπιακός πλήρωσε 3.300.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Ροσάριο Σεντράλ τον Αύγουστο του 2019, όμως παρά τις μεγάλες προσδοκίες προς το πρόσωπό του δεν κατάφερε να καθιερωθεί στις επιλογές του Μαρτίνς. Έτσι, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ρασίνγκ Κλουμπ για μια σεζόν, έναντι 500.000 ευρώ. Στα θετικά για την Ομόνοια είναι πως με την απόκτηση του Λοβέρα δεν χρειάζεται να αποδεσμευτεί άλλος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, καθώς θα πάρει θέση στον κατάλογο Β.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΟΠ

*Ζητήθηκε από την ΕΠΟ για την Ομόνοια Λευκωσίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Maximiliano Alberto LOVERA (09/03/1999).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ