aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ ΚΟΠ για το σεμινάριο διαιτησίας προς την ΕΑΚ με ομιλητή τον Μάζιτς

Η ΚΟΠ για το σεμινάριο διαιτησίας προς την ΕΑΚ με ομιλητή τον Μάζιτς

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς μίλησε σε σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσαν η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και η ΚΟΠ.

Ο κ. Μάζιτς ανέλυσε τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών για όλα τα θέματα που αφορούν την Κυπριακή διαιτησία και τους διαιτητές. Ζήτησε την στήριξη των ΜΜΕ προς τους διαιτητές, κυρίως τους νέους, παραδέχθηκε πως έγιναν κάποια λάθη που τον προβληματίζουν και τόνισε τη θέληση του για σκληρή δουλειά για να έχει η Κυπριακή διαιτησία ένα καλύτερο μέλλον. Χαρακτήρισε κρίσιμη τη φετινή χρονιά για την Κυπριακή διαιτησία, λέγοντας πως θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμο το μέλλος της διαιτησίας μας.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΠ απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς και εκ μέρους της ΕΑΚ ο Πρόεδρος Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

“Εσείς, οι αθλητικοί συντάκτες είσαστε ο συνδετικός κρίκος με το φίλαθλο κοινό και όσο πιο σωστά ενημερωμένοι είσαστε, τόσο πιο σωστά θα ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, τους ακροατές σας, τους τηλεθεατές σας. Ο κ. Μάζιτς αποτελεί μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της διαιτησίας σε διεθνές επίπεδο και η συνεργασία μαζί του, είμαι σίγουρος πως θα αποδώσει καρπούς προς όφελος της διαιτησίας μας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ