aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ΚΟΠ για τη κυπριακή διαιτησία, τα λάθη και το VAR

Η ΚΟΠ για τη κυπριακή διαιτησία, τα λάθη και το VAR

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) μίλησε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη κυπριακή διαιτησία, τα παράπονα των ομάδων και τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν ΑΕΛ και Ομόνοια.

Για τις ανακοινώσεις της Ομόνοιας και της ΑΕΛ: «Μας έχουν προβληματίσει αυτές οι αναφορές, είναι απόλυτα σεβαστές οι απόψεις τους. Υπάρχουν πολλές τοποθετήσεις που υπάρχουν σκοπιμότητες ή υπερβολές. Βλέπουμε τα διαιτητικά λάθη, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι υπάρχει σχέδιο εις βάρος κάποιας ομάδας. Τα λάθη τα βλέπουμε, υπάρχουν. Δεν μας ικανοποιούν κάποια λάθη που βλέπουμε, γίνονται προσπάθειες. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όσο πιο ομαλά γίνεται».

Για το VAR: «Η εκτέλεση συνεχίζεται, προχωράμε βάση χρονοδιαγράμματος, θα υπάρχει πρακτική εξάσκηση από τον Μάρτιο και εφαρμογή του offline. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατό. Υπάρχει και η goal line technology, θα έχουμε ολόκληρο το σύστημα. Θα είναι κινητές ομάδες έξω από τα γήπεδα».

Για την διαιτησία: «Υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια για τους διαιτητές, υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες. Υπάρχουν συνέπειες στην βαθμολογία τους αν γίνει σοβαρό λάθος, δεν τους κόβουμε το κεφάλι. Δεν είναι όλες οι φάσεις ίδιες, δεν είναι όλα τα λάθη ίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ