aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ κοινή έξοδος των νεοφώτιστων

Η κοινή έξοδος των νεοφώτιστων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δυο νεοφώτιστες ομάδες έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα από την πρώτη αγωνιστική. Η Καρμιώτισσα μας συστήθηκε παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό με το 1-1 απέναντι στον Άρη και έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους.

Η ΑΕΖ έκανε εντυπωσιακό ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-1 τον Εθνικό. Με το καλημέρα ήλθαν τα πρώτα χαμόγελα. Οι δύο ομάδες καλούνται σήμερα να δείξουν ότι μετά την καλή αρχή θα ακολουθήσουν και άλλες μεστές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα που θα πείσουν ότι μπορούν να κυνηγήσουν με αξιώσεις την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.

Οι δυο ομάδες της Λεμεσού, το έφερε η κληρωτίδα, νωρίς-νωρίς να αναμετρηθούν σε ένα πρώτο ραντεβού στην κατηγορία των μεγάλων. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, είτε στο Ζακάκι είτε στα Πολεμίδια, ήταν συναρπαστικές. Κάτι παρόμοιο, ίσως με μεγαλύτερη ένταση, πιθανό να παρακολουθήσουμε σήμερα στο «Αμμόχωστος», ανάμεσα σε δύο γειτονικές ομάδες, οι οποίες δεν αγωνίζονται στην πόλη τους.

Η Καρμιώτισσα θα κυνηγήσει το απόγευμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 88’, λεπτό στο οποίο δέχθηκε την ισοφάριση από τον Άρη, χάνοντας τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Ο Λιάσος Λουκά έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και όλα δείχνουν ότι θα στηριχθεί στους ίδιους έντεκα οι οποίοι ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα. Οι έμπειροι Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Αντάμοβιτς, Σταύρου και Βαττής θα ηγηθούν της προσπάθειας των κοκκινόμαυρων να ελέγξουν το παιχνίδι και να επικρατήσουν.

Από την άλλη, η ΑΕΖ θα κατέλθει στο παιχνίδι με τον αέρα και τον ενθουσιασμό που της χάρισε η μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα. Ο Νικόλας Μαρτίδης, στο ίδιο γήπεδο όπου η ομάδα του κέρδισε τον Εθνικό, θέλει να τη δει να αγωνίζεται και πάλι με έξυπνη τακτική και σοβαρότητα, με στόχο το δεύτερο σερί τρίποντο.

Ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος θα αποτελέσει και πάλι τον επιθετικό στον οποίο θα στηρίξει την προσπάθειά της η ομάδα του Ζακακίου για να διασπάσει την άμυνα της Καρμιώτισσας. Βέβαια, η προσπάθεια δεν εξαρτάται μόνο από την απόδοση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών, αλλά από τη γενική εικόνα που θα παρουσιάσει το σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ