aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΗ καθεμιά στα μέτρα της άλλης

Η καθεμιά στα μέτρα της άλλης

ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Αναγέννηση φιλοξενεί την Καρμιώτισσα και θέλει νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Αδάμου Αδάμου είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τελευταία θέση και θέλει το τρίποντο για να μην ξεκόψει από τις άλλες ομάδες. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά το τρίποντο είναι μονόδρομος, λένε οι πράσινοι της Δερύνειας.

Ο Αδάμος Αδάμου θέλει σήμερα η ομάδα του να πάρει βαθμούς και όχι εντυπώσεις. Στα προηγούμενα παιχνίδια η Αναγέννηση κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά δεν πήρε βαθμούς. Ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του την ουσία, να πάρουν τη νίκη και ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό θα φέρουν και αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα. Πάνω από όλα ο προπονητής περιμένει πάθος από τους παίκτες του. Εκτός πλάνων του Αδάμου είναι οι τραυματίες Κυπριανού, Χατζηγιαννακού και ο τιμωρημένος Σωτηρίου. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Μάστρου, Ευθυμίου και Φουρτάδο, ενώ θέση διεκδικεί ο Γιαννακού.

Για την Καρμιώτισσα, ο σημερινός της στόχος είναι να φτάσει σε δεύτερη κολλητή νίκη ελπίζοντας να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις και να δει με αισιοδοξία τη συνέχιση της προσπάθειάς της για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, μετά τη νίκη επί του Ερμή, την πρώτη της στο πρωτάθλημα, θα κτυπήσει ρέστα στο «Τάσος Μάρκου» με στόχο το τρίποντο.

Ο στόχος τη μπορεί να γίνει πιο βατός εάν οι ποδοσφαιριστές έχουν την ίδια καλή απόδοση, όπως στα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια. Με αγωνιστική πειθαρχία η αποστολή τους θα είναι πιο εύκολη για να φτάσουν στο «διπλό». Βέβαια, η ικανοποίηση στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών από την πρώτη νίκη το πρωτάθλημα, η αυτοπεποίθηση και η τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται η Αναγέννηση, δεν προδικάζουν τίποτε.

Αυτά που θα μετρήσουν για την Καρμιώτισσα στην προσπάθεια της για νίκη, είναι το πάθος, η συγκέντρωση και η τακτική που θα εφαρμόσει. Το παιχνίδι θα είναι στα μέτρα της, αλλά όχι εύκολο. Η Καρμιώτισσα διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ικανούς να τη βοηθήσουν να φτάσει σε νέα επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ