aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ γλώσσα του Λάζου… έβγαλε μαλλιά!

Η γλώσσα του Λάζου… έβγαλε μαλλιά!

Κουράστηκε ο Δημήτρης Λάζος να κάνει αναφορές στη μη ανταπόκριση του κόσμου στα καλέσματα για έντονη παρουσία στο «Αμμόχωστος». Η Νέα Σαλαμίνα με βάση την εκπληκτική πορεία της και τις σπουδαίες εμφανίσεις της και το γεγονός πως πάντα κυνηγάει τη νίκη και δεν αδιαφορεί, δεν έχει τον κόσμο που αναμένει το Δ.Σ. στο πλευρό της.

«Μεγάλο κρίμα που ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται. Έχουμε μεγάλο παράπονο από τον κόσμο μας. Τον θέλουμε δίπλα μας», είπε με νόημα ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Λάζος, μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος». Ατάκες που φανερώνουν σε μεγάλο βαθμό την απογοήτευση του Δ.Σ. και την είχε εκφράσει επανειλημμένα φέτος ο Λάζος.

Όσον αφορά στο ματς, τόνισε: «Ήταν Ένα παιχνίδι με διαφορετικά ημίχρονα. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Στο δεύτερο η ΑΕΚ είχε τα ηνία. Ήταν φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Κρίθηκε το παιχνίδι στο τακτικό πλάνο. Δουλέψαμε και ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας».

Και πρόσθεσε για τον σχεδιασμό και το οικονομικό θέμα: «Έχει αρχίσει ο προγραμματισμός, αλλά θέλουμε να κυλήσει αργά. Με το τέλος του πρωταθλήματος ο προπονητής θα ξεκαθαρίσει ποιοί θα αποχωρήσουν. Μετά θα μπούμε στην εξεύρεση των ποδοσφαιριστών. Ό,τι ζητήσει ο κ. Πουρσαϊτίδης. Η Νέα Σαλαμίνα είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Οδεύουμε σε καλό δρόμο όσον αφορά στο οικονομικό. Μέχρι να ξοφλήσουμε στο 100% δεν εφησυχάζουμε. Το χρέος είναι διαχειρίσιμο. Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ