aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για Ουάρντα

Η επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για Ουάρντα

O Αμρ Ουάρντα αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Ο Αιγύπτιος το βράδυ της Κυριακής έριξε λάδι στη φωτιά με ανάρτηση στην οποία ενημέρωνε τους φίλους της Ανόρθωσης ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η κίνηση αυτή μεταφράστηκε από αρκετούς ως προπομπός μετεγγραφής του σε άλλη κυπριακή ομάδα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον έντυσαν στα πράσινα της Ομόνοιας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του «τριφυλλιού», Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στον Super Sport FM ξεκαθάρισε ότι η Ομόνοια δεν κατέθεσε καμία προσφορά στον πρώην άσο της Ανόρθωσης.

«Μπήκατε δυνατά με τις ερωτήσεις (γέλια). Δεν συνηθίσουμε να σχολιάζουμε δημοσιεύματα και φήμες, όμως στην προκειμένη περίπτωση θα σχολιάσουμε. Δεν έχουμε συζητήσει ή διαπραγματευτεί με τον Ουάρντα, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ