aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ειδική βαθμολογία στα ντέρμπι των ομάδων του πρώτου γκρουπ

Η ειδική βαθμολογία στα ντέρμπι των ομάδων του πρώτου γκρουπ

Οι έξι ομάδες που εξασφάλισαν θέση στο πρώτο γκρουπ της βαθμολογίας μπαίνουν στην αφετηρία εκκίνησης για τα δέκα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν. Στο… τραπέζι είναι 30 βαθμοί και το σκηνικό είναι ρευστό τόσο για τον πρωταθλητή, όσο και για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Απόλλων αρχίζει τα πλέι οφ από θέση ισχύος, αφού με 46 βαθμούς είναι στο +7 από τους διώκτες του και έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος.

Το Goal.com.cy σάς παρουσιάζει την ειδική βαθμολογία του πρώτου γκρουπ. Δηλαδή αυτή ανάμεσα στις έξι ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο πρωταθλητισμού. Η Ανόρθωση με 16 βαθμούς είναι η ομάδα με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς στα δέκα αυτά παιχνίδια. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια κέρδισε τέσσερις αγώνες απέναντι σε ομάδες της πρώτης εξάδας, αναδείχθηκε ισόπαλη σε άλλους τέσσερις και ηττήθηκε δύο φορές (Άρη εκτός, ΑΕΚ εντός).

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Απόλλωνας ακολουθεί στη σχετική βαθμολογία με 15 βαθμούς συγκομιδή, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. ΑΕΚ και Άρης μάζεψαν από 13 βαθμούς, ενώ η Πάφος FC πρόσθεσε στο «σακούλι» 11 βαθμούς από τα ντέρμπι με τις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Η βαθμολογία των αγώνων της πρώτης εξάδας

1 Ανόρθωση 16
2 Απόλλων 15
3 Άρης 13
4 ΑΕΚ 13
5 Πάφος 11
6 AΠΟΕΛ 10

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ