aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ. Χαραλάμπους: «Ευτυχώς μπήκε νωρίς», Σεργίδης: «Δεν είναι ντροπή»

Η. Χαραλάμπους: «Ευτυχώς μπήκε νωρίς», Σεργίδης: «Δεν είναι ντροπή»

Στη σημαία της νίκης επί της ΠΑΕΕΚ και του πρώτου τέρματος νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο που απελευθέρωσε τους παίκτες της Δόξας στάθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους μετά τη νίκη (3-0) της ομάδας του, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των πλέι οφ

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε μια ομάδα που έδειξε ότι είναι σκληρός αντίπαλος για όλους. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν δείξαμε την ποιότητα μας, επηρέασε και ο άνεμος και μπήκαμε αγχωμένοι. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μετά παίξαμε απλά. Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ΠΑΕΕΚ».

Για την σημασία του πρώτου γκολ: «Νομίζω φάνηκε πως μετά το πρώτο γκολ απελευθερωθήκαμε. Ήταν καθοριστικό, ευτυχώς μπήκε νωρίς. Θα μας βοηθήσεις ενόψει συνέχειας η νίκη αυτή».

Στον αντίποδα ο Μάκης Σεργίδης τόνισε ότι παρά την έλλειψη δυνάμεων και την ψυχολογική κόπωση, θα παλεύουν μέχρι τέλος.

«Συγχαρητήρια στη Δόξα. Μέχρι το σημείο που η ομάδα έχει δυνάμεις είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάθε παιχνίδι οι δυνάμεις μας, μας εγκαταλείπουν. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε τόσο το δυνατό πιο σωστοί με τους εαυτούς μας. Σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου υπάρχει ο πρωταθλητής, υπάρχει και ο υποβιβασμός. Δεν είναι ντροπή ο υποβιβασμός. Ξέραμε ότι η δουλειά μας θα είναι δύσκολη. Δεν είμαστε στη καλύτερη ψυχολογική κατάσταση όμως η επόμενη μέρα πάλι θα μας βρει στο γήπεδο να προσπαθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ