aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ χαμένη αίγλη της Αρένας για την ΑΕΚ και αυτό που μόνο η Ομόνοια πέτυχε

Η χαμένη αίγλη της Αρένας για την ΑΕΚ και αυτό που μόνο η Ομόνοια πέτυχε

Το γήπεδό της έγινε η μεγάλη δύναμη της ΑΕΚ από το Φθινόπωρο του 2016 που άνοιξε τις πύλες του. Την περασμένη σεζόν, όμως, το ΑΕΚ Αρένα μόνο… αρένα δεν θύμιζε για τους αντιπάλους της.

Συνολικά υπέστη έξι ήττες στο γήπεδό της, από τις οποίες οι πέντε σε ντέρμπι. Συνολικά, απέναντι στις άλλες πέντε μεγάλες ομάδες, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΛ και Απόλλων, είχε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.
Μάλιστα άρχισε με εντός έδρας γκέλα το τρέχον πρωτάθλημα απέναντι στη Δόξα (1-1), ενώ ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Οι πράσινοι έχουν αποδράσει με διπλό στις τελευταίες δύο επισκέψεις τους, τη μία φορά με το βαρύ 0-3 και τη δεύτερη με 0-1. Είναι μάλιστα οι μοναδικοί που απέδρασαν δύο συνεχόμενες φορές από το ΑΕΚ Αρένα με νίκη.

Όλα αυτά ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν η πιο δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Η ομάδα της Λάρνακας λοιπόν έχει ανάγκη να το μετατρέψει ξανά σε απόρθητο φρούριο, για να αυξήσει τις πιθανότητές να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ