aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ άποψη του Κυπριανίδη για τα πέναλτι του ΑΠΟΕΛ και το γκολ του Άρη

Η άποψη του Κυπριανίδη για τα πέναλτι του ΑΠΟΕΛ και το γκολ του Άρη

Τις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη ανέλυσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Ο πρώην διαιτητής και σχολιαστής επίμαχων φάσεων μιλώντας στον Super Sport FM χαρακτήρισε ανέτοιμο τον διαιτητή, Κυριάκο Χριστοδούλου για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Η ανάλυση των φάσεων

25’ Πέναλτι ζητά ο Άρης με τον Μπαμπίκα σε διεκδίκηση με τον Λούντεμο. Είναι ώμο με ώμο και σωστά δεn δόθηκε κάτι.

26’ Σοβαρή παράβαση από δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Ο Βινίσιους με τον Σόουζα έκαναν φάουλ στον επιθετικό του Άρη και δεν τιμωρήθηκε κανείς.

35’ Πέναλτι ζητά ο ΑΠΟΕΛ με τον Σόουζα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με αμυντικό. Ο Σόουζα περίμενε την μπάλα να κατέβει κάτω και ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ ήρθε από πίσω. Από τις προβολές που μας έδειξαν δεν φαίνεται κάτι από τη μέση και πάνω, δεν ξέρω κάτω. Δεν βλέπω κάποια παράβαση εδώ. Στη φάση δεν υπήρχε οφσάιντ, το λέω γιατί συζητήθηκε αυτό στην αρχή.

46’ Πέσιμο του Νατέλ, αλλά ο παίκτης του Άρη έπαιξε την μπάλα. Δεν υπήρχε παράβαση.

57’ Ο Κβιλιτάια ντριπλάρει δύο αμυντικούς και μετά πέφτει στο έδαφος. Ο τελευταίος παίκτης που τον μάρκαρε, φαίνεται πως τον πατά έστω και στα ακροδάχτυλα και αυτό το πάτημα προκάλεσε την πτώση. Πιστεύω ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Μπορεί να είδαν το πάτημα αλλά να έκριναν ότι δεν ήταν ικανό να τον ανατρέψει. Υπάρχει αυτό το παραθυράκι. Για εμένα ήταν πέναλτι.

70’ Ο Κβιλιτάια μαζί με τον Μπρόρσον, σε μια παράλληλη χαμηλή μπαλιά, οι δύο παίκτες είχαν τα χέρια ο ένας στον άλλο. Υπήρχαν δύο παραβάσεις. Και από τον αμυντικό και από τον επιθετικό και μάλιστα ταυτόχρονα. Έκρινε φαίνεται ο διαιτητής ότι ήταν της ίδιας εμβέλειας τα φάουλ και γι’ αυτό άφησαν το παιχνίδι να συνεχιστεί. Συμφώνησαν ξανά Χριστοδούλου και VAR πως δεν υπάρχει παράβαση.

90’+5’ Φάουλ υπέρ του ΑΠΟΕΛ από το οποίο προήλθε το γκολ. Κινούμενος προς δεξιότερα ο Σόουζα, ο Ιωσηφίδης τον χτύπησε στο στήθος. Ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν φάουλ και συμφωνώ μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ