aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ απάντηση της Cablenet για την χρονοκαθυστέρηση των 10’

Η απάντηση της Cablenet για την χρονοκαθυστέρηση των 10’

«Είμαστε σε συζητήσεις με κάποια κανάλια και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα μεταδοθούν τα παιχνίδια», ανέφερε στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0), ο Ανδρέας Παρασκευά σχετικά με το ποιο κανάλι θα δείξει τους αγώνες που θα προβληθούν σε ανοικτή ζώνη από την Cablenet.

Επιπρόσθετα, εξήγησε τους λόγους που υπάρχει η καθυστέρηση των δέκα λεπτών, ενώ υπογράμμισε πως θα μεταδοθεί σε ανοικτή ζώνη μόνο το παιχνίδι και όχι το pre και το post game.

Για τα παιχνίδια που θα μεταδοθούν σε ανοικτή ζώνη: «Έχουν γίνει εκατέρωθεν συζητήσεις, εκπροσωπώ καθαρά την Cablenet. Έχουμε εκδώσει μια ανακοίνωση, ταυτιζόμαστε με όλο αυτό που γίνεται. Θα δείξουμε σε ανοικτή ζώνη τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, Πάφος-ΕΝΠ και Ανόρθωση-Ομόνοια. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποια κανάλια και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει σε ποιο κανάλι θα μεταδοθούν τα παιχνίδια».

Για την καθυστέρηση των 10′: «Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε εξ’ ολοκλήρου τα παιχνίδια σε ανοικτή ζώνη. Ήδη η εταιρεία δέχεται αρκετά κτυπήματα. Πρέπει να αντισταθμίσουμε κάπου το όλο μέτρο. Υπάρχουν και νομικής φύσεως ζητήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν, αλλά και εμπορικής φύσεως συμφωνίες. Ήμασταν θετικοί να δείξουμε τα παιχνίδια σε ανοικτή ζώνη με κάποιους περιορισμούς. Μόνο ο αγώνας θα μεταδίδεται σε ανοικτή ζώνη και όχι τα pre-game και post-game. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό, όμως θα έπρεπε να θέσουμε κάποια ζητήματα. Και η ΚΟΠ είναι ενήμερη για όλα. Υπήρχε μια επικοινωνία σε ανώτερο επίπεδο με την Κυβέρνηση για το αν θα προβληθούν τα παιχνίδια σε ανοικτή ζώνη και τίποτα περισσότερο. Η χρονοκαθυστέρηση είναι καθαρά για διαδικαστικούς λόγους. Οι μεταδόσεις θα είναι από την δική μας πλατφόρμα. Για Live Streaming δεν μπορώ να απαντήσω τώρα, θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ