aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Η Ανόρθωση αν χάσει μαζί μας, ξέρει ότι τελειώνει η χρονιά της»

«Η Ανόρθωση αν χάσει μαζί μας, ξέρει ότι τελειώνει η χρονιά της»

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, μέσω ανάρτησης του στο Facebook σχολιάζει το παιχνίδι της ομάδας του με τη Δόξα (1-2), ενώ αναφέρεται και στο επόμενο ματς στο οποίο η ομάδα του Παραλιμνίου θα αναμετρηθεί με την… πληγωμένη Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Ήμασταν καλύτεροι από τη Δόξα, το μόνο ματς που έμεινα ευχαριστημένος, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη Δόξα. Προφανώς και δεν θα είμαστε αουτσάιντερ σε κάθε παιχνίδι πλέον. Η Ανόρθωση αν χάσει μαζί μας, ξέρει ότι τελειώνει η χρονιά της. Το γήπεδο θα γεμίσει επειδή ξέρει ότι έχει αδυναμίες και αυτό είναι πιθανόν να συμβεί, 5 λεπτά αδυναμίας χρειάζονται. We are not back yet, μέχρι να κερδίσουμε κάποιους μεγάλους αντιπάλους. Αν δεν τους κερδίσεις, δεν σε υπολογίζει κανείς, και φέτος είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Θέλω γεμάτο γήπεδο. Όταν σταματήσουμε τα προσωπικά λάθη, θα μιλήσουμε και για τα penalties. Πρέπει να κερδίζεις και ατυχίες και διαιτητές. Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε το νέο μεγάλο επίσημο χορηγό της ομάδας, Paralimni Marina, ένα έργο το οποίο θα συμβάλει στην αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής της επαρχίας Αμμοχώστου. Ανακοινώνονται νέοι μεγάλοι χορηγοί πολύ σύντομα».

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» Τσόκκου για τη διαιτησία και τα… penalties

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ