aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ ανατροπή του Βα, η υπόνοια στο γκολ του Χαμάς και το...

Η ανατροπή του Βα, η υπόνοια στο γκολ του Χαμάς και το πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ

Τις επίμαχες φάσεις της 18ης αγωνιστικής ανέλυσε στον Super Sport FM ο Γιαννάκης Κυπριανίδης. Ο επί σειρά ετών διαιτητής και αναλυτής επίμαχων φάσεων ανέφερε ότι έπρεπε να καταλογιστεί έμμεσο υπέρ του Απόλλωνα στο 31’, σημείωσε πως η ανατροπή στο Βα στο πέναλτι έγινε χαμηλά στα πόδια, ενώ ανέφερε ότι δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ για χέρι του Ντζαλμά στο 80΄.

Αναλυτικά οι φάσεις

ΠΑΦΟΣ FC – Απόλλων

31’ Ο Απόλλων ζήτησε έμμεσο και πέναλτι σε μία φάση: Σωστά δεν επενέβη το VAR για χέρι που το χρησιμοποίησε για στήριξη ο Ζουνίνιο της Πάφου και ήταν σε αρμονία με το σώμα. Όσον αφορά την πάσα του Κβίντα στον τερματοφύλακα, για εμένα ήταν παράβαση γιατί πρώτα την σταμάτησε και μετά πάσαρε, δεν έπρεπε να την πιάσει ο τερματοφύλακας με τα χέρια.

46’ Πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα: Ο Ζουνίνιο μαρκάρει τον Βα. Βλέπουμε ένα χέρι πάνω στον παίκτη του Απόλλωνα, δεν θεωρώ ότι ήταν αυτό που δόθηκε, αλλά το μπέρδεμα κάτω στα πόδια. Αν ήταν το σπρώξιμο μόνο, δεν θα το δεχόταν για πέναλτι.

51’ Ο Ζάιρο βγήκε σε πολύ πλεονεκτική θέση, δεν άφησε το πλεονέκτημα ο διαιτητής και επέλεξε να επιστρέψει πίσω και να δώσει κίτρινη.

53’ Ζητά χέρι πέναλτι η Πάφος FC, δεν υπάρχει παράβαση και σωστά συνεχίστηκε η φάση.

56′ Ακυρώνεται γκολ του Απόλλωνα, φαίνεται πως από τις γραμμές ότι είναι εκτεθειμένος o Βα και σωστά ακυρώθηκε.

90’+6 Υπήρχε η υπόνοια μετά από σέντρα του Χαμάς ότι ακούμπησε στο κεφάλι του Ντιγκινί η μπάλα, όμως δεν φαίνεται από τις επαναληπτικές προβολές να αγγίζει τη μπάλα.

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

49’ Ο Μακρής πέφτει στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ. Ο βοηθός αμέσως υπέδειξε το οφσάιντ και επικυρώθηκε από το VAR.

55′ Στο γκολ της ΑΕΛ έγινε επικύρωση μέσω VAR και από τις γραμμές φάνηκε καλυμμένος ο Μιραλάς που έβγαλε τη σέντρα.

80’ Έγινε έλεγχος για χέρι του Ντζαλμά. Δεν υπήρχε κάτι σε εκείνη τη φάση όπως μας έδειξαν από το VAR και ο διαιτητής αποφάνθηκε σωστά ότι δεν υπήρχε παράβαση.

90’+4’ Σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ