aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ανάλυση του Κυπριανίδη για τις επίμαχες στο ΑΕΚ - Απόλλων: «Δεύτερη κίτρινη στον Βα»

Η ανάλυση του Κυπριανίδη για τις επίμαχες στο ΑΕΚ – Απόλλων: «Δεύτερη κίτρινη στον Βα»

Σε ανάλυση των επίμαχων φάσεων του ισόπαλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλων προχώρησε στον Super Sport FM ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης:

«Στο 6’ διέφυγε του διαιτητή μια πολύ σοβαρή φάση. Μια τοποθέτηση με τις τάπες του ποδιού στο πόδι του Χ. Κυριάκου από τον Λέντες. Ούτε το αντελήφθην ο διαιτητής… Στην πρώτη διακοπή τον κάλεσε το VAR αφού δικαιούτο. Ήταν για απευθείας κόκκινη κάρτα και ασπάστηκε τη γνώμη του VAR και απέβαλε τον Λέντες. Επειδή συνεχίστηκε το παιχνίδι, σωστά δεν έδωσε φάουλ. Σωστή η κόκκινη κάρτα».

«Στο 45’ + 1 ο Βα, ενώ έχει κίτρινη, πηγαίνει κατευθείαν στον αντίπαλο, αφού έφυγε η μπάλα από τα πόδια του και τον ανατρέπει. Δίνει φάουλ ο διαιτητής, αλλά έπρεπε να δοθεί και δεύτερη κίτρινη, διότι βγήκε επικίνδυνα στον αντίπαλο και ήταν και σε υποσχόμενη επιθετική ενέργεια. Το VAR δεν μπορούσε να παρέμβει διότι δεν είναι στο πρωτόκολλο αξιολόγησης οι δεύτερες κίτρινες».

«Στο τέρμα που ακυρώθηκε της ΑΕΚ για οφσάιντ, επιβεβαιώθηκε ότι ορθά δεν μέτρησε».

«Προς το τέλος του αγώνα, ο Χέντι κάνει ένα δυνατό φάουλ για κάρτα στον Τόμοβιτς, η ΑΕΚ άφησε το πλεονέκτημα, όμως, οι δύο αυτοί παίκτες αποφάσισαν να λύσουν αλλιώς τις διαφορές τους. Σωστή η απευθείας αποβολή και των δύο. Θα τους επιβληθεί επιπλέον ποινή πέραν των δύο αγωνιστικών από τον Αθλητικό Δικαστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ