aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ ανάλυση της Ανόρθωσης για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Η ανάλυση της Ανόρθωσης για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Σε ανάλυση του αυριανού ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος, προχώρησε η Ανόρθωση, την οποία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της.

Η ανάλυση της Ανόρθωσης:

Χωρίς μεγάλα περιθώρια για ανάσες συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, με ένα ακόμα ντέρμπι. Για την όγδοη αγωνιστική, αγωνιζόμαστε εκτός έδρας με την Ομόνοια. Μέσα από τους αριθμούς, καταγράφουμε κάποια δεδομένα που έχουν ενδιαφέρον πριν την αναμέτρηση.

Οι «Ευρωπαίοι»

Στην αναμέτρηση αυτή τίθενται αντιμέτωπες οι δυο ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στους ομίλους του UEFA Europa Conference League. Ανόρθωση και Ομόνοια έχουν από ένα βαθμό στα τρία πρώτα παιχνίδια τους, ενώ μετά το ντέρμπι ακολουθεί η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων.

Οι «τιτλούχοι»

Επίσης πρόκειται για τις δυο ομάδες που μοιράστηκαν πέρσι τους τίτλους, καθώς η Ομόνοια πήρε το πρωτάθλημα και η ομάδα μας το κύπελλο. Έπαιξαν έτσι αντιμέτωπες στο σούπερ καπ με τους «πράσινους» να επικρατούν στα πέναλτι.


Κατά την προπέρσινη δε περίοδο, οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες στην κορυφή όταν διεκόπη το πρωτάθλημα και είχαν κληρωθεί να αναμετρηθούν μεταξύ τους στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η φετινή κατάσταση

Οι αναφορές για την προηγούμενη διετία δεν έχουν, προς το παρών, συνέχεια φέτος μιας και η συγκομιδή είναι μακριά από τις προβλέψεις πριν ξεκινήσει η σεζόν. Η Ομόνοια έχει εφτά βαθμούς σε έξι αγώνες και η ομάδα μας έξι. Στα αξιοσημείωτα πως όλοι οι βαθμοί ως τώρα κερδήθηκαν με τις δυο ομάδες ως γηπεδούχες.

Τα γκολ

Επίσης στατιστικά που δεν περιμένει κανείς και στον τομέα του σκοραρίσματος, μιας και η Ομόνοια είναι η χειρότερη επίθεση της λίγκας με πέντε γκολ, όσα και η ΠΑΕΚ, ενώ η Ανόρθωση δεύτερη χειρότερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό, 16 έχει δεχθεί ο Εθνικός Άχνας. Στη θετική πλευρά, η ομάδα μας μετά την πρεμιέρα της με τη Δόξα έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες της. Η Ομόνοια σκόραρε στους τέσσερις από τους έξι και μόλις μια φορά πέραν του ενός γκολ, 2-1 τη Δόξα.

Η προϊστορία στο ΓΣΠ

Από το 1999-2000, όταν και άρχισε η Ομόνοια να χρησιμοποιεί το νέο ΓΣΠ για έδρα της, το έχουμε ανελλιπώς επισκεφθεί για αγώνες πρωταθλήματος και αυτή είναι αισίως η 23η φορά για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αυτούς τους αγώνες έχουμε κερδίσει τρεις φορές, τελευταία το 2013, ενώ σε άλλους εφτά εξήλθαμε ισόπαλοι.

Διαιτητές

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Αzeveto Malheiro Helder Miguel
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Αντρέας

Analisi

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ