Η ανάλυση Σκαπούλλη για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Απόλλων-Πάφος

Ο αναλυτής επίμαχων φάσεων του ΡΙΚ και της εκπομπής «Γκολ και θέαμα», Χρίστος Σκαπούλλης, ανάλυσε τις φάσεις από το παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα και της Πάφου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Λουκά Σωτηρίου, και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τι ισχύει με το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Λεμεσού, αλλά και αυτό της Πάφου.

Αναλυτικά:

8’: Ο παίκτης του Απόλλωνα έφυγε από κανονική θέση, λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ των κυανόλευκων.

35’: Κάνει φάουλ ο παίκτης του Απόλλωνα (Χ. Κυριάκου). Ο διαιτητής δίνει ανάποδο φάουλ. Έπρεπε ο παίκτες που έκανε το φάουλ να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

38’: Φάουλ έξω από την περιοχή για την Πάφο. Χωρίς το φάουλ θα έμπαινε την περιοχή του Απόλλωνα. Έπρεπε να σφυριχτεί το φάουλ έξω από την περιοχή και κόκκινη κάρτα στον Σάλαϊ για στέρηση επίτευξης γκολ του Πάντσεον.

61’: Κακός μέτρησε το δεύτερο γκολ της Πάφου, καθώς έστω και άθελα του η μπάλα χτύπησε στο χέρι του ποδοσφαιριστή που σκόραρε.

79’: Ο παίκτης της Πάφου έβαλε το χέρι του στο έδαφος να στηριχτεί, δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι στη προσπάθεια του Λαφράνς να αμυνθεί.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ