aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ ανακοίνωση της ΚΟΠ έριξε φως για το ύποπτο ΑΕΚ-Καρμιώτισσα

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ έριξε φως για το ύποπτο ΑΕΚ-Καρμιώτισσα

Το θέμα που έχει προκύψει με το παιχνίδι ΑΕΚ-Καρμιώτισσα για το κύπελλο και την ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε με αποτέλεσμα η ΟΥΕΦΑ να ενημερώσει σχετικά την ΚΟΠ, είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο στην ομάδα της Λάρνακας. Και αυτό γιατί στην ΑΕΚ τονίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε μπορεί να έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ΚΟΠ, άλλωστε, ξεκαθάρισε με την ανακοίνωσή της πως η έκθεση της UEFA επιρρίπτει ευθύνη στην Καρμιώτισσα: «Έχει παραληφθεί από την UEFA έκθεση για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ της ΑΕΚ Λάρνακας και της Καρμιώτισσας. Η UEFA στην έκθεσή της, επιρρίπτει ευθύνη στην Καρμιώτισσα. Η έκθεση έχει επίσης παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή».

«Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι ξέρουν όλοι ποια είναι η ΑΕΚ, δεν έχουμε σχέση με τέτοια θέματα. Καμία σχέση απολύτως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων, Κυριάκος Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ