aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ αύξηση, οι μετεγγραφές και τα φιλικά

Η αύξηση, οι μετεγγραφές και τα φιλικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας μετά και το διήμερο ρεπό που πήραν το Σαββατοκύριακο, αφού είχαν επιστρέψει από τη Βουλγαρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν μία σειρά από φιλικά παιχνίδια εντός Κύπρου στην προσπάθειά τους να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμοι ενόψει τη νέας απαιτητικής σεζόν που πλησιάζει. Αύριο η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στην Αραδίππου (18:30). Θα γίνουν κι άλλα φιλικά, πιθανότατα με την Ομόνοια, την Αναγέννηση και τη Δόξα.

Στα μετεγγραφικά είναι πιθανό να μην γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης. Έπεται συνάντηση της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι ώστε να διαφανεί αν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον κίνηση. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι αρκετά ικανοποιημένος απ’ αυτά που είδε στην προετοιμασία και είναι αισιόδοξος ότι η Νέα Σαλαμίνα τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Η διοίκηση κάνει έκκληση στον κόσμο να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας κάτι που θα έχει διπλό όφελος για τον σύλλογο. Θα φέρει έσοδα στην ομάδα σε μία περίοδο που όλα είναι πεσμένα οικονομικά και θα μπορέσει να μαζέψει και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Ένα άλλο κεφάλαιο το οποίο απασχολεί είναι αυτό της αύξησης των ομάδων. Ο πρόεδρος Θουκής Θουκιδίδης και γενικά η Νέα Σαλαμίνα είναι υπέρ της αύξησης των ομάδων, θεωρώντας ιδανική λύση ένα πρωτάθλημα 14 ή 16 ομάδων δυο γύρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ