aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ αφιέρωση για ερωτευμένους από τον Κουτσοκούμνη και ο Δελφάκης!

Η αφιέρωση για ερωτευμένους από τον Κουτσοκούμνη και ο Δελφάκης!

Ο εκπρόσωπος της FIFA μετά το ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα και την παρουσίαση της “Επιτροπής Εξομάλυνσης” στη ΕΠΟ το μεσημέρι του Σαββάτο, επέστρεψε στην βάση του και αφιέρωσε στους “φίλους” του το “Έχω τρελαθεί μαζί σου”, με αποδέκτη προφανώς το… μωράκι του.

“Πολύ καλημέρα σας φίλοι και φίλες… Εύχομαι μια ερωτευμένη Κυριακή”, ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά εκτός από τις ευχές δεν έλειπαν και τα παράπονα για την διαιτησία του Δελφάκη στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

“Καλημερα κ. Κουτσοκουμνη. Εσεις θα κάνετε καλύτερες τις Κυριακές μας ελπιζω φτιάχνοντας τη μεγάλη μας αγάπη το ποδόσφαιρο γιατι ειδατε τα χτεσινά…”, σχολίασε ένας “φίλος” του για να πάρει την απάντηση του. “Ξεκινούμε από Δευτέρα. Χρειαζόμαστε όμως πίστωση χρόνου και καλή πίστη από όλους. Σε μια μέρα δεν γίνονται θαύματα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ