aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣH κατρακύλα της ΑΕΚ σε μία φωτογραφία, η ώρα του Καραπατάκη!

H κατρακύλα της ΑΕΚ σε μία φωτογραφία, η ώρα του Καραπατάκη!

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Πολλές φορές λένε ότι «μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις». Ε, σε αυτή την περίπτωση το συγκεκριμένο ρητό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Μια ματιά στη φωτογραφία του Savvides Press από τα επίσημα του Τσιρείου αποτυπώνει πλήρως την κατρακύλα της ΑΕΚ.

Ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών (!) Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρακολούθησε από την εξέδρα το ντέρμπι του Απόλλωνα με την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (3-1). Με το πέρας του πρώτου δεκαπεντελέπτου ο Βάσκος προπονητής επιχείρησε δίνοντας οδηγίες τηλεφωνικώς ωρυόμενος στον Νταβίδ Καταλά να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης: Ωρυόταν τηλεφωνικώς από την κερκίδα ο Ιδιάκεθ, τ’ άκουγε ο Καταλά!

Μάταια, όμως. Οι Λαρνακείς κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος στο δεύτερο ημίχρονο, αφού δέχθηκαν τρία γκολ σε 17 λεπτά (52′ Πίττας, 58′ Σελάγια, 70′ Μάρκοβιτς) και δέχθηκε τρίτη συνεχόμενη ήττα. Η συνομιλία και οι χειρονομίες μεταξύ Ιδιάκεθ και Μουρίγιο στη φωτογραφία μαρτυρούν το γενικότερο κλίμα στην ομάδα της Λάρνακας.

Το γκολ του Τολεμές στο 90’ δεν άλλαξε κάτι στο ματς και οι δύο άνδρες (Ιδιάκεθ και Μουρίγιο) έχουν να λογοδοτήσουν στον Άντρο Καραπάτη, ο οποίος όπως συνηθίζει έκανε μπόλικη υπομονή, εντούτοις αυτή τη φορά το ποτήρι έχει ξεχειλίσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ