Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Πάφο στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, στέλνοντας μήνυμα στήριξης προς την ομάδα και τον κόσμο.
«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, παρά την ήττα. Έκαναν μεγάλο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες που άρχισαν να παίρνουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, είχαν καλή παρουσία», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, σημειώνοντας πως η ομάδα του γνώριζε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. «Ξέραμε ότι είναι δυνατοί στις στατικές φάσεις. Αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Δεν μας δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες».
Ο Ουρουγουανός προπονητής ευχαρίστησε και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη στήριξη. «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Δεν είναι εύκολες αυτές οι στιγμές και χρειαζόμαστε τη στήριξή τους», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη συνέχεια της σεζόν, ο Γκαρσία τόνισε ότι η ομάδα οφείλει να συνεχίσει να μάχεται. «Πρέπει να πολεμήσουμε με ό,τι έχουμε για να πετύχουμε κάποιον από τους στόχους μας. Να παλέψουμε για μια θέση στην Ευρώπη και για το Κύπελλο. Έχουμε στόχους, αλλά δεν είναι εύκολο».
Κλείνοντας, υπογράμμισε τη φιλοσοφία του για τη διαχείριση των δύσκολων στιγμών. «Όλοι οι παίκτες μου δίνουν το 100%. Δεν υπάρχουν μόνο νίκες και θρίαμβοι. Στη ζωή υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες για να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να βάλουμε τις βάσεις για τον επόμενο χρόνο».
Αναφορικά με το ακυρωθέν γκολ του Τομάς, σχολίασε: «Για μένα είναι γκολ αυτό του Τομάς και το πέναλτι ήταν αυστηρό. Οι ποδοσφαιριστές της Πάφου μίλησαν το τελευταίο διάστημα για τη διαιτησία, εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο και ίσως αυτό να επηρεάζει τη διαιτησία και να μην έχουμε ένα παιχνίδι 50-50».














