aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓκάνα: Γράφουν για διελκυστίνδα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων για Σαρφό, βάζουν στην κουβέντα ΑΕΚ, Ανόρθωση και Πάφος FC

Γκάνα: Γράφουν για διελκυστίνδα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων για Σαρφό, βάζουν στην κουβέντα ΑΕΚ, Ανόρθωση και Πάφος FC

Με τίτλο «Αποκλειστικό: Οι κυπριακές γίγαντες ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και Απόλλων Λεμεσού σε διελκυστίνδα για τον μέσο της Γκάνας Κίνγκσλεϊ Σάρφο», η γκανέζικη ιστοσελίδα sportsworldghana.com αναφέρεται στην προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από άλλες κυπριακές ομάδες.

Μάλιστα, πέραν των γαλαζοκίτρινων της Λευκωσίας και των κυανόλευκων της Λεμεσού, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των ΑΕΚ, Ανόρθωσης και Πάφος FC. Το δημοσίευμα αναφέρει πως σύντομα θα υπογράψει σε κάποιον σύλλογο, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο μέσος της Γκάνας Κίνγκσλεϊ Σάρφο έχει αναδειχθεί ως κορυφαίος μεταγραφικός στόχος για κορυφαίους συλλόγους στην Κύπρο, αναφέρει αποκλειστικά το Sportsworldghana.com.

Ο επιθετικός μέσος με δύο συμμετοχές στην Εθνική Γκάνα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ομάδων μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην κυπριακή Α’ Κατηγορία και σύντομα θα υπογράψει σε νέο σύλλογο στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αν και η ΑΕΚ Λάρνακας, η Πάφος FC και η Ανόρθωση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην αστέρα της Μάλμε, είναι οι ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και Απόλλων Λεμεσού που έχουν εντείνει τις διαπραγματεύσεις τους για να πάρουν την υπογραφή του Γκανέζου διεθνούς.

Ο Κίνγκσλεϊ Σάρφο ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού αυτή τη σεζόν, παίζοντας και τα δεκαέξι παιχνίδια στην κορυφαία κατηγορία αυτή τη σεζόν. Έχει συμμετάσχει και σε έναν αγώνα κυπέλλου.

Ο Σαρφό ξεκίνησε την καριέρα του στη Σουηδία με τη Ρόσενγκαρντ, προτού μετακομίσει στην BW 90 IF. Αργότερα εντάχθηκε στη Σίριους πριν από μια υπέροχη μετεγγραφή στους Σουηδούς γίγαντες της Μάλμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ