aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκάλοπ: Σέντρα στο πρωτάθλημα, ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο;

Γκάλοπ: Σέντρα στο πρωτάθλημα, ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο;

Με την αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – Πάφος FC στο «Αμμόχωστος» (19:00) αρχίζει το 81ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Τα σαββατοκύριακα δεν θα είναι πλέον άδεια και μετά το «ζέσταμα» των προκριματικών σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ αρχίζει η «μάχη» του εγχώριου πρωταθλήματος. Οι πρώτες δύο αγωνιστικές θα είναι «κουτσουρεμένες» αφού ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έκαναν χρήση του δικαιώματος αναβολής των αγώνων τους, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα για τους αγώνες των πλέι οφ.

Το πρωτάθλημα αρχίζει με τις ομάδες να κάνουν όνειρα και να έχουν φιλοδοξίες διάκρισης. Οι μόνιμοι διεκδικητές του τίτλου τα τελευταία χρόνια ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και ΑΕΚ έχουν ξανά ως στόχο την κούπα του πρωταθλητή. Η… νέα Ομόνοια που «έκτισε» ο Νεόφυτος Λάρκου και οδηγεί ο Χένινγκ Μπεργκ έδειξε δείγματα γραφής στα φιλικά και ετοιμάζεται να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση έφερε… φρέσκο αέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ΑΕΛ του Ντούσαν Κέρκεζ παραμένει ένα αξιόπιστο σύνολο. Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρυσι, ενώ η Πάφος FC έριξε μπόλικο χρήμα στις μετεγγραφές και επιδιώκει να μπει «σφήνα» στους μεγάλους.

Πάντα υπολογίσιμη η Δόξα, ισχυρός ο Ολυμπιακός με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο «τιμόνι» και τον Χριστόφορο Τορναρίτη επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, σώθηκε την υστάτη και εμφανίζεται πιο έμπειρη και έτοιμη η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ ο Εθνικός Άχνας επέστρεψε στα «σαλόνια» των μεγάλων και δεν είναι διατεθειμένος να πωλήσει εύκολα το «τομάρι» του.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy δίνει πάσα στους αναγνώστες της και σας καλεί να ψηφίσετε την ομάδα που πιστεύεται πως θα κόψει πρώτη το νήμα στο τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ