aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκάλοπ: Ποια κυπριακή ομάδα έχει την καλύτερη φανέλα;

Γκάλοπ: Ποια κυπριακή ομάδα έχει την καλύτερη φανέλα;

«Θέλουμε ποδοσφαιριστές που να παίζουν για τη φανέλα και να την τιμάνε», αναφέρουν συχνά-πυκνά οι παράγοντες των ομάδων. «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την ιστορική φανέλα της ομάδας μου», είναι η κλισέ δήλωση των πλείστων ποδοσφαιριστών λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου σε μία ομάδα.

Στο πέρασμα των χρόνων οι φανέλες των ποδοσφαιρικών συλλόγων έχουν διαφοροποιηθεί πάμπολλες φορές. Στα παλαιότερα χρόνια ήταν μονόχρωμες με το σήμα ραμμένο στον τόπο της καρδιάς. Πλέον, οι ποδοσφαιρικές ομάδες συνάπτουν συμφωνίες αρκετών χιλιάδων ευρώ με εταιρείες ένδυσης. Λανσάρουν κάθε χρόνο νέα φανέλα και μάλιστα χρησιμοποιούν δύο και τρεις διαφορετικές εμφανίσεις. Την εντός έδρας που συνήθως έχει το κύριο χρώμα ή χρώματα της ομάδας, την εκτός έδρας και μία τρίτη εμφάνιση, η οποία πολλές φορές είναι εντελώς διαφορετική και λανσάρεται για εμπορικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Η 10άδα των πιο ακριβών μετεγγραφών του καλοκαιριού στην Κύπρο

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy σας καλεί να επιλέξετε την καλύτερη στολή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο μακριά από συναισθήματα και οπαδικές προτιμήσεις.

Πριν ψηφίσετε δείτε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί τις φανέλες των 12 ομάδων της Α’ Κατηγορίας

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ