aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓκαγιέγο: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία, η κόκκινη έφερε το τέρμα και η γυάλινη μπουκάλα»

Γκαγιέγο: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία, η κόκκινη έφερε το τέρμα και η γυάλινη μπουκάλα»

Ισορροπημένο χαρακτήρισε ο Νταβίδ Γκαγιέγο το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και εξέφρασε την άποψη πως το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν πιο δίκαιο. Ο Ισπανός τεχνικός της «Κυρίας» στάθηκε στην αποβολή του Τεχέρα και σημείωσε πως διαφοροποίησε τα δεδομένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα όσα έγιναν, τις διακοπές και την ατμόσφαιρα: «Είναι ωραίο να υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όμως σήμερα έπεσε μια μπουκάλα γυάλινη και αποφάσισα να είμαι όσο πιο μακριά από εκεί. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτά, θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και αν δεν υπήρχε η αποβολή, θα ήταν πιο δίκαιο να τελειώσει στην ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες στιγμές όμως μας έλειψε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ήρθε η κόκκινη που έφερε και το τέρμα του αντιπάλου. Θεωρώ πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη».

Για το τι θα μπορούσε να αλλάξει: «Όταν ο αντίπαλος σε πιέζει ψηλά παίζεις με μακρινές μπαλιές και πρέπει να τις κατεβάσει ο επιθετικός, ώστε να μοιράσει το παιχνίδι και δεν το πράξαμε. Στο δεύτερο υπήρχαν πολλές διακοπές και δεν μπορούσαμε να παίξουμε».

Για τις απουσίες, και αν η επιστροφή Γκερέρο αλλάζει το πλάνο με τους δυο επιθετικούς: «Με την επιστροφή του Γκερέρο έχουμε μια επιπλέον επιλογή και είναι χρήσιμος. Ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού είναι και ο τρόπος που αγωνιζόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ