aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΓκάφες, χαμένο πέναλτι και νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

Γκάφες, χαμένο πέναλτι και νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Νίκη με ανατροπή για την Ομόνοια σε φιλική αναμέτρηση στο ΓΣΖ με αντίπαλο τον  Ερμή (3-2). Οι πράσινοι έμειναν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφεραν να βελτιωθούν και να κερδίσουν τους «φτεροπόδαρους».

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χουάν Κάρλος Ολίβα, έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πήραν αρκετά λεπτά στα πόδια τους μέχρι στιγμής. Ο λόγος για τους Κατελάρη, Αλμπίν (ο πρώτος έχασε όλη την προετοιμασία, ενώ ο Ουρουγουανός ήταν ανέτοιμος) αλλά και τους Ενρίκες, Γκαφούρ, Μανρίκε και Λοέ.

Από την άλλη ο Ερμής, έδειξε καλά στοιχεία προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν άντεξε στην επανάληψη και υπέκυψε στην πίεση της Ομόνοιας. Προηγήθηκε με τον Μαύρου έπειτα από ολέθριο λάθος του Μεχίας. Σκόρερ του δεύτερου γκολ ο Χριστοδούλου.

Λάθη και αδράνεια στην άμυνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι «φτεροπόδαροι» κατάφεραν να σκοράρουν και στις δύο φορές που έγιναν απειλητικοί. Βέβαια, το πρώτο τους γκολ ήρθε έπειτα από πίεση του Μαύρου και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Τομάς Μεχίας. Οι πράσινοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά εκτός κάποιων ελάχιστων περιπτώσεων δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Φιρνίδη. Δοκάρι με φαλτσαριστό σουτ είχε ο Μανρίκε στο 44’.

Αλλαγές, φρεσκάδα πίεση και ισοφάριση

Άλλη Ομόνοια… εισήλθε στο ΓΣΖ στην επανάληψη! Ο Ολίβα πραγματοποίησε πέντε αλλαγές και άλλαξε πλήρως την εικόνα της ομάδας του. Συγκεκριμένα, οι Μόντες, Εντρένα, Λόπεθ, Σοάρες και Πρετσέ, πέρασαν στις θέσεις των Ζίβετς, Αλμπίν, Μανρίκε, Λόε και Κατελάρη.

Οι πράσινοι «έκλεισαν» τον Ερμή στην περιοχή του και κατάφεραν σε ένα ημίχρονο να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη φιλική νίκη απέναντι στους «φτεροπόδαρους».

Από ένα γκολ οι Ντάρμπισαϊάρ (53’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι), Μόντες (75’) και Σοάρες (89’). Έχασε ξανά πέναλτι ο Άγγλος επιθετικός με το σκορ στο 2-1 για τον Ερμή και αφού λίγο νωρίτερα είχε ευστοχήσει από την άσπρη βούλα. (Δείτε ΕΔΩ).

Ερμής (Κώστας Καϊάφας): Φιρινίδης, Ντίντακ, Κουατζίκα, Εμπαλό, Χριστοδούλου, Μπανούσης, Πηλέας, Μαύρου, Κιπιάνι,  Πουτζουρής, Ταραλίδης.

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Ενρίκες (71′ Τζιωνής), Γκαφούρ, Μανρίκε (46′ Λόπεθ), Κατελάρης (46′ Πρέτσε), Λόρα, Λόε (46′ Σοάρες), Γκόμεθ, Ζίβετς (46′ Μόντες), Αλμπίν (46′ Εντρένα), Ντάρμπισαϊρ (65′ Γκρίνιτζ)

Σκόρερ: 3′ Mαύρου, 34′ Χριστοδούλου / 53′ Ντάρμπισαϊαρ, 75′ Μόντες, 89′ Σοάρες

Δείτε σε Live Streaming τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ομόνοια και Ερμή:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ