aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓήπεδο Λεμεσού: Εγκαίνια στις 16 Νοεμβρίου 2022!

Γήπεδο Λεμεσού: Εγκαίνια στις 16 Νοεμβρίου 2022!

Χθες το μεσημέρι στο ραδιόφωνο, όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου ρωτήθηκε πότε θα διεξαχθεί το πρώτο ματς στο νέο Γήπεδο της Λεμεσού… ψιλοσάστησε. Αιφνιδιάστηκε και απέφυγε να απαντήσει. Το πρωί, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης είχε δηλώσει ότι «το γήπεδο θα παραδοθεί στα μέσα Νοεμβρίου, αυτό είναι δεδομένο». Κι έρχεται καπάκι, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Πέτρος Δημητρίου και κάνει ανάρτηση (με ολίγη προεκλογική σάλτσα) ότι «καταληκτική ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου η 31η Οκτωβρίου».

Ήταν πασιφανές ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο ένας «μούγκα», ο άλλος 31 Οκτωβρίου κι ο παράλλος μέσα Νοεμβρίου! Λες και είχαν να διαχειριστούν ένα… μυστικό. Ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας (στο ΚΥΠΕ) πως «ο εργολάβος του έργου τον ενημέρωσε, στην παρουσία εκπροσώπων των τριών ενδιαφερομένων σωματείων, ότι η καταληκτική και οριστική ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου είναι η 31η Οκτωβρίου 2022».

Τελικά και σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού έχουν «κλειδώσει» για τις 16 Νοεμβρίου 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση στο νέο στολίδι των Λεμεσιανών, η οποία συμπίπτει με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων. Εκείνη την ημέρα δεν θα υπάρχει αγώνας Α’ κατηγορίας. Προεδρικό και σωματεία έχουν συμφωνήσει κι όλα δείχνουν ότι εργάζονται γι’ αυτό πυρετωδώς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ