aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓίναμε Πρέμιερ Λιγκ!

Γίναμε Πρέμιερ Λιγκ!

Δεν το βλέπουμε συχνά στο πρωτάθλημά μας, η τελευταία ομάδα να φρενάρει την πρωτοπόρο στην έδρα της και όταν συμβεί, μας ξενίζει. Αυτό, λοιπόν, που είδαμε προχθές στο ΑΕΚ Αρένα, δηλαδή τον Ακρίτα να παίρνει βαθμό από την ΑΕΚ, είναι κάτι που θυμίζει Πρέμιερ Λιγκ.

Εκεί που κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό, όποιοι κι αν είναι οι μονομάχοι. Στην Κύπρο, όμως, είναι κάτι που αποτελεί την εξαίρεση και όταν γίνει στο μυαλό όλων μας πάει στο πρωτάθλημα Αγγλίας. Σίγουρα οι αγνοί φίλαθλοι θα το ήθελαν πιο συχνά, κάνοντας απρόβλεπτο κάθε παιχνίδι, δίνοντας χρώμα στο πρωτάθλημά μας.

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων κατά κύριο λόγο δεν το επιτρέπει. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πιο συχνά τέτοια αποτελέσματα, δηλαδή τους «μικρούς» να κόβουν βαθμούς ή να ζορίζουν τους «μεγάλους». Σίγουρα έχουμε πολλά ψωμιά να φάμε όχι για να φθάσουμε, αλλά να πλησιάσουμε όσο το δυνατό περισσότερο τους Άγγλους. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο, αλλά γενικότερα για το επίπεδο και την οργάνωσή τους.

Εναπόκειται σε όλους μας, αλλά κυρίως στην Ομοσπονδία να πλασάρει πιο σωστά το προϊόν της. Επίσης, στους παράγοντες των σωματείων, να νοιαστούν περισσότερο για το κοινό καλό και όχι ο καθένας να βλέπει μόνο το συμφέρον της δικής του ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ