aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΓιαννακού: «Μέχρι εκεί που φθάνει το χέρι μας»

Γιαννακού: «Μέχρι εκεί που φθάνει το χέρι μας»

Στην Αναγέννηση Δερύνειας γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην Α’ Κατηγορία και για αυτό δεν πετούν στα σύννεφα. Αντίθετα, τόσο ο προπονητής, Αδάμος Αδάμου, όσο και η διοίκηση είναι προσγειωμένοι και εργάζονται αθόρυβα για το κτίσιμο της ομάδας, που θα παρουσιάσουν στα «σαλόνια».

Ο έφορος ποδοσφαίρου των πρασίνων, Αλέξης Γιαννακού, κληθείς να σχολιάσει την πορεία του προγραμματισμού της Δερύνειας, ανέφερε: «Χρόνος υπάρχει και γι’ αυτό δεν βιαζόμαστε. Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Α’ Κατηγορία, που δεν είναι άγνωστη για μας».

Ο κ. Γιαννακού επισήμανε επίσης ότι: «Θα γίνουν κινήσεις μέχρι εκεί που φθάνει το χέρι μας γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βάλουμε το σωματείο σε οικονομικές περιπέτειες. Ο προπονητής μας δουλεύει πάρα πολύ σε όλα τα θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό, ζήτησε να ξεκαθαρίσουμε πρώτα με το υφιστάμενο ρόστερ και μετά να γίνουν οι προσθήκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ