aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓιανέφσκι: «Χάσαμε μόνοι μας»

Γιανέφσκι: «Χάσαμε μόνοι μας»

Απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού από την Ομόνοια ήταν ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει στις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις που δημιούργησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, η Ομόνοια παίζει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Ξεκινήσαμε με καλή οργάνωση, προσπαθήσαμε αρκετά. Δυστυχώς ενώ είχαμε καλές φάσεις με καλές προοπτικές, η τελική πάσα δεν ήταν σωστή. Είχε περισσότερη εμπειρία η Ομόνοια σήμερα ως ομάδα και αυτό έκανε τη διαφορά σε αντίθεση με την ομάδα μας. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα μου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο κύπελλο. Είναι όμως κρίμα που χάσαμε. Δεχτήκαμε γκολ χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες η Ομόνοια και για αυτό δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Χάσαμε από μόνοι μας. Εύχομαι καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ