aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΓια το βήμα παραμονής η Δόξα απέναντι στον Ολυμπιακό

Για το βήμα παραμονής η Δόξα απέναντι στον Ολυμπιακό

Η Δόξα έχει την ευκαιρία να επαναφέρει τη διαφορά από το Παραλίμνι στους 4 βαθμούς και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο, καλείται μετά από πέντε διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες να φτάσει στο τρίποντο, να ανέλθει αυτομάτως στους 38 βαθμούς, έχοντας διπλή πλέον ευκαιρία στο φινάλε για να κλειδώσει την παραμονή με αντιπάλους τη Νέα Σαλαμίνα (22/5) και την ΑΕΛ (29/5).

Η ομάδα του Κώστα Σακκά επιβάλλεται να αντιδράσει στο σημερινό παιχνίδι. Σε διαφορετική περίπτωση, το Παραλίμνι θα παραμείνει σε απόσταση βολής και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, τα δεδομένα είναι παντελώς διαφορετικά. Μετρώντας μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, βυθίστηκε στον πάτο της βαθμολογίας και ουσιαστικά, δεν έχει κανένα πλέον κίνητρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ