aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια την επιστολή της Ομόνοιας: Περιμένει ο ΑΠΟΕΛ…

Για την επιστολή της Ομόνοιας: Περιμένει ο ΑΠΟΕΛ…

Η ΚΟΠ θα κοινοποιήσει τη Δευτέρα στον ΑΠΟΕΛ την επιστολή της Ομόνοιας, η οποία ζητά έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο παραβιάστηκε το πρωτόκολλο με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των παικτών στο μεταξύ τους ντέρμπι. Από τη στιγμή που γαλαζοκίτρινοι ακόμη δεν γνωρίζουν ακριβώς τους ισχυρισμούς των πρασίνων, περιμένουν για να πράξουν αναλόγως.

Όπως γράψαμε ξανά, πρόκειται για πολύ σοβαρές καταγγελίες και σύμφωνα και με πρόσφατη ανακοίνωση, η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη επιφυλάσσεται των νόμιμων δικαιωμάτων της. Είναι ασφαλώς πολύ σοβαρό θέμα, που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και γίνεται αφορμή για κόντρα ανάμεσα στα δύο σωματεία, μα και τους οπαδούς τους.

Η ΚΟΠ, από την πλευρά της, θα διεξάγει έρευνα ώστε να ανακαλύψει εάν όσα καταγγέλλει η Ομόνοια ευσταθούν. Το θέμα είναι λεπτό, καθώς ενδεχόμενη παραβίαση του πρωτόκολλου δεν αποτελεί μόνο αθλητικό αδίκημα, μα και ποινικό.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση δεν απασχολεί μόνο τους ποδοσφαιρόφιλους, μα και σύσσωμη την κοινή γνώμη. Σε εποχή που οι αντοχές του κυπριακού λαού δοκιμάζονται με τα μέτρα της Κυβέρνησης σχετικά με τον κορωνοϊό, υπάρχει σοβαρή καταγγελία για παραβίαση πρωτοκόλλου σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Και σαφέστατα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις. Για να δούμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ