aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για τη χρυσή τομή…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προσπάθεια για να γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε Ερμή και Μιγκέλ Άλμπα, καταβάλλεται κι από τις δύο πλευρές. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει δεχθεί πρόταση από τους «φτεροπόδαρους», αλλά εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί το οικονομικό σκέλος.

Γι’ αυτό και γίνονται συζητήσεις ώστε να βρεθεί τρόπος να τα βρουν οι δύο πλευρές και να πέσουν οι υπογραφές. Η λογική λέει ότι και οι δύο πλευρές θα βάλουν νερό στο κρασί τους και η λύση θα βρεθεί κάπου στη μέση. Ο ποδοσφαιριστής άλλωστε έχει ήδη αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα, ενώ προπονείται με την ομάδα της Αραδίππου εδώ και μερικές μέρες. Ο Νίκος Παναγιώτου θεωρεί ότι πρόκειται για παίκτη, ο οποίος έχει πολλά να δώσει στην ομάδα της Αραδίππου και γι’ αυτό τον επέλεξε.

Ανοικτό παραμένει το θέμα με τον Αλασάν Κεϊτά. Ο 24χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ερμή, δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν αλλά εδώ και μέρες είναι αδικαιολόγητα απών. Αν ο παίκτης συνεχίσει να απουσιάζει από τις προπονήσεις τότε οι «φτεροπόδαροι» θα κινηθούν νομικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κεϊτά σκέφτεται να επιστρέψει στον Ερμή και να αρχίσει προπονήσεις, όμως ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί οτιδήποτε. Ο παίκτης, που πέρσι εντυπωσίασε με τα 13 γκολ που σημείωσε, τις 36 εμφανίσεις του και τις πολλές ασίστ που μοίρασε, δεν έχει βρει ομάδα ακόμη. Γεγονός που ίσως τον ωθήσει να επανέλθει στην ομάδα της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ