aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια πρώτη φορά ο ΑΠΟΕΛ «προσπέρασε» την Ομόνοια

Για πρώτη φορά ο ΑΠΟΕΛ «προσπέρασε» την Ομόνοια

Το σκηνικό στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Άρη Λεμεσού να βρίσκεται στην πρωτοπορία και παραδοσιακά ισχυρές ομάδες να παλεύουν για την είσοδό τους στην εξάδα έφεραν μεγάλες ανατροπές και ως προς τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Cyta.

Όπως ανακοίνωσε χθες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, πρώτο φαβορί παραμένει ο Απόλλων με απόδοση 2.45, ακολουθεί η ΑΕΚ με 3.50, ενώ ο Άρης, ο οποίος πλέον δίνει 7.00.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τις αποδόσεις στον Stoiximan, έχει καλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο από την Ομόνοια. Σήμερα η απόδοση του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης είναι 10.00, ενώ η Ομόνοια που είχε ξεκινήσει τη σεζόν ως φαβορί για τη διατήρηση των σκήπτρων έχει υποχωρήσει πλέον στην έκτη θέση με απόδοση 11.00.

Από εκεί και πέρα στο 75.00 είναι η Πάφος, στο 300.00 η ΑΕΛ, στο 1000.00 ο Ολυμπιακός, στο 3500.00 η Δόξα, στο 5000.00 ΠΑΕΕΚ και Εθνικός Άχνας.

Στο πρωτάθλημα των ανατροπών οι αποδόσεις είναι ανάλογες με την πορεία των ομάδων. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η απόδοση της Ομόνοιας ήταν 2.10, μετά την πέμπτη αγωνιστική, παρέμενε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά με απόδοση 2.65, στη συνέχεια, στο τέλος του 2021 υποχώρησε στην τρίτη θέση με απόδοση 7.00. Μετά από επτά ήττες στην τρέχουσα περίοδο η απόδοση «κατέβηκε» στο 11.00.

Είναι ενδεικτικό, επίσης, ότι στο ξεκίνημα της περιόδου, η ΑΕΛ ήταν ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 15.00 έχει φτάσει πλέον να έχει απόδοση 300.00!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ