aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΓια ένσταση με ΑΠΟΕΛ: Και να ήθελε η Ομόνοια, πλέον δεν μπορεί

Για ένσταση με ΑΠΟΕΛ: Και να ήθελε η Ομόνοια, πλέον δεν μπορεί

«Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή του αγώνα την έχει η γηπεδούχος ομάδα καθώς η έδρα της δεν ήταν διαθέσιμη για να διεξαχθεί ο αγώνας την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου, όπως προέβλεπε η προκήρυξη για διακοπέντα αγώνα που διεξαγόταν σε καθημερινή ημέρα», είχε δηλώσει προηγουμένως ο Ανδρέας Δημητρίου, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση να συνεχιστεί στις 26 Δεκεμβρίου το ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ.

«Επαναλαμβάνω πως παρά το ότι η προκήρυξη μάς έδινε τους τρεις βαθμούς, εμείς εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για να βρεθεί μια δίκαιη λύση, στη βάση του ίσου ανταγωνισμού, ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί κανονικά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων.

Πλέον, και να το ήθελε, η Ομόνοια δεν έχει το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση, σύμφωνα με το άρθρο 47 των Πειθαρχικών Κανονισμών ΚΟΠ 2021-2022:

«Τα σωματεία έχουν δικαίωμα υποβολής ενστάσεων. Το μέρος που υποβάλλει την ένσταση και ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας, όπως και το σωματείο εναντίον του οποίου στέφεται η ένσταση θα έχουν το καθεστώς διάδικου.

Οι ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με πλήρεις λεπτομέρειες το αργότερο την 13.00 ώραν της δεύτερης εργάσιμης ημέρας που ακολουθεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και η προθεσμία αυτή δεν μπορεί να παραταθεί.

Οι ενστάσεις όπου επηρεάζεται άμεσα η ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα πρέπει να εκδικάζονται και να αποφασίζονται πριν την επόμενη αγωνιστική της ιδίας διοργάνωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ