aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ«Γι' αυτό πήγα στη Νέα Σαλαμίνα»

«Γι’ αυτό πήγα στη Νέα Σαλαμίνα»

Στο «Transfermarkt» μίλησε ο Ρούμπεν Μπριζίντο και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει στη Νέα Σαλαμίνα από την Αναγέννηση, στους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε ποτέ μαζί τους και για το πώς βλέπει την Κύπρο.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση του να συνεχίσει στη Νέα Σαλαμίνα: «Στην Αναγέννηση κυλούσε αρκετά καλά η σεζόν για μένα, αλλά ήμασταν σε μία δύσκολη θέση και όταν ήρθε η πρόταση από την Νέα Σαλαμίνα, μία ομάδα που πάλευε για την εξάδα και με αρκετούς οπαδούς,  άρπαξα την ευκαιρία. Επιπρόσθετα το να αγωνίζομαι στη Νέα Σαλαμίνα μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνίζομαι μέχρι τον Μάιου, σε αντίθεση με την Αναγέννηση όπου θα αγωνιζόμουν έως τον Μάρτη (σ.σ. λόγω υποβιβασμού της Αναγέννησης)».

Για τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε ποτέ μαζί τους: «Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκα μαζί τους είναι οι Σίλας και Φλορίν Σερνάτ. Είναι ποδοσφαιριστές που με άφησαν εντυπωσιασμένο με την ποιότητα τους».

Σχετικά με την ζωή στην Κύπρο: «Δεν βρίσκω και αρκετές διαφορές με την Πορτογαλία. Οι άνθρωποι εδώ είναι ζεστοί και φιλικοί, αλλά όχι κάτι πολύ διαφορετικό από την Πορτογαλία. Επίσης είναι μία ασφαλής χώρα, έχει καλή ποιότητα ζωής και καιρό, και αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ, όπως επίσης και οι αρκετοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εδώ. Σε ποδοσφαιρικού όρους το Κυπριακό πρωτάθλημα είναι έχει λιγότερη τεχνική και ένταση από το Πορτογαλικό, αλλά είναι πιο σωματικό και έχει παίκτες εγνωσμένης αξίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ