aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΓεωργιάδης: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»

Γεωργιάδης: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»

Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης αποχωρεί με το τέλος της θητείας του από τον ΚΟΑ και μέσω γραπτή του δήλωσης τονίζει ότι φεύγει με ψηλά το κεφάλι και ικανοποιημένος για όσα πρόσφερε στην προεδρία του Οργανισμού. Ευχαριστεί παράλληλα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για την ευκαιρία που του έδωσε να προσφέρει από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου μας.

«Αποχωρώ ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε. Επειδή και εγώ είμαι ένας εξ εκείνων που υπηρετούν ιδεολογικά τον Αθλητισμό, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας μου θέλω δημόσια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να προσφέρω από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή του τόπου.

Αν το έργο της θητείας μας ήταν επιτυχές θα κριθεί αλλά σας διαβεβαιώνω ότι με τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Προσπαθήσαμε να τιμήσουμε την επιλογή του Πρόεδρου. Ταυτόχρονα προσπάθησα να τιμήσω την οικογένεια μου που μου δίδαξε ότι ”η ανιδιοτελής προσφορά είναι η πεμπτουσία της ευτυχίας του ανθρώπου” Υπερβήκαμε εαυτόν και αφιερώσαμε ατελείωτες ώρες και ουσία για το καλό του αθλητισμού. Ουδέποτε επιζητήσαμε την επευφημία αλλά υπηρετήσαμε με εντιμότητα, επιδιώκοντας να φανούμε χρήσιμοι και να βάλουμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στην δημιουργία μιας ιδεατής αθλητικής κοινωνίας.

Ευχαριστώ όλους και όλες για την παραγωγική και εποικοδομητική μας συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να φτιάξουμε μια μεγάλη οικογένεια την οποία θα διαφυλάξω ως έπαθλο της θητείας μου. Αποχωρώ από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή, με ψηλά το κεφάλι και ικανοποιημένος για αυτό το λίγο που προσφέραμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ