Γεμάτο ρόστερ, ποιοτικά και ποσοτικά

Με την προσθήκη του Κορδέιρο Μαουρίσιο, του Βραζιλιάνου (με λιθουανικό διαβατήριο) επιθετικού, ολοκληρώθηκε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στη Νέα Σαλαμίνα, παρόλο που μέχρι και την τελευταία στιγμή όλα είναι πιθανά.

Ο 26χρονος στράικερ αναμένεται εντός της ημέρας στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή. Ο Μαουρίσιο συνοδεύεται από πολύ καλό βιογραφικό και το γεγονός ότι αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία της Βραζιλίας λέει πάρα πολλά. Βεβαίως, το γήπεδο θα «μιλήσει» για τον Βραζιλιάνο φορ αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Γέμισε το ρόστερ των ερυθρόλευκων, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αυτό που προσδοκούν, πλέον, είναι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο να τους δικαιώσουν. Στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να δώσουν συνέχεια στην περσινή πετυχημένη σεζόν, να βρίσκονται και πάλι στην εξάδα. Παράλληλα με τις ποιοτικές προσθήκες, έγινε και πολύ καλή προετοιμασία στη Βουλγαρία, με την τεχνική ηγεσία να είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών.

Πλέον, ο Πουρσαϊτίδης θα θελήσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, να μοντάρει την ομάδα του. Να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα που θα στηριχθεί τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, με Δόξα (10/8), Εθνικό Άχνας (14/8) και Ομόνοια (17/8), θα είναι πολύ βοηθητικά για την τεχνική ηγεσία να λάβει τις αποφάσεις της.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ