aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Γαλαζοκίτρινη» πρόταση στον Βραζιλιάνο Μαρκολίνο!

«Γαλαζοκίτρινη» πρόταση στον Βραζιλιάνο Μαρκολίνο!

Θα επιμείνει βραζιλιάνικα η ΑΕΛ μετά από την απόκτηση του Ιβάν Κάρλος; Αυτό αφήνεται να νοηθεί σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sport24.gr, της οποίας σε ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι γαλαζοκίτρινοι υπέβαλαν πρόταση στον 23χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Λάρισας, Νέτο Μαρκολίνο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των ΑΕΚ και Άρη πρόσφατα.

«Ο Απόλλων Λάρισας δεν κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου λόγω της τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών που του επιβλήθηκε, αλλά οι Βραζιλιάνοι του έκλεψαν τις εντυπώσεις στη δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα, δεν θα φανεί παράξενο, αν και οι τέσσερις Βραζιλιάνοι της θεσσαλικής ομάδας πάρουν προαγωγή. Ο Λούκας Ράμος θα συνεχίσει στη Λαμία, ενώ τον Λούκας Πολέτο έχει κλείσει η Ξάνθη», αναφέρεται.

«Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Νέτο Μαρκολίνο, βρέθηκε ήδη στο στόχαστρο των ΑΕΚ και Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ από την Κύπρο του έχει ήδη κάνει πρόταση. Η ομάδα της Λεμεσού περιμένει τις επόμενες ημέρες την απάντηση του Νοτιοαμερικανού», τονίζεται ακολούθως.

Ο Νέτο Μαρκολίνο πέτυχε τέσσερα γκολ κι έδωσε δύο ασίστ σε 26 ματς, στα οποία αγωνίστηκε με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία της σεζόν που μόλις τελείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ