Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑKRASAVA E.N.YΡοθάδα: «Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή πρέπει να τις ξαναδούμε»

Ροθάδα: «Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή πρέπει να τις ξαναδούμε»

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Freedom24 Krasava Ε.Ν.Υ, Χάβι Ροθάδα, μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός τεχνικός συνεχάρη αρχικά τους γηπεδούχους για τη νίκη τους, τονίζοντας παράλληλα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. «Παίξαμε καλό παιχνίδι και είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε», ανέφερε, σημειώνοντας ότι και στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, ο Ροθάδα στάθηκε στα κενά συγκέντρωσης που στοίχισαν στην ομάδα του. «Είχαμε κάποιες στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης και αυτό μας κόστισε. Μετά το 2-0 καταρρεύσαμε, αλλά δείξαμε αντίδραση μετά το 80’, χάσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να μειώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη διαιτησία, υπογραμμίζοντας πως «κάποιες αποφάσεις του διαιτητή πρέπει να τις ξαναδούμε, γιατί πιστεύω ότι ήταν λανθασμένες», προσθέτοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες.

Κλείνοντας, ο προπονητής της ΕΝΥ εξέφρασε την περηφάνια του για τους παίκτες του και έστρεψε το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι. «Είμαι περήφανος για την εμφάνισή μας απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Εθνικό και με αυτή τη νοοτροπία πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά», κατέληξε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ