Η ΕΝΥ βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή θέση μετά τα θετικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν σχετικά με την επίτευξη του στόχου της παραμονής, έχοντας αποκτήσει προβάδισμα για τη συνέχεια.
Παρά το θετικό σκηνικό, στις τάξεις της ομάδα του Ύψωνα επικρατεί συγκέντρωση, με το βλέμμα στραμμένο στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» το προσεχές Σάββατο, όπου στόχος είναι η επάνοδος στις νίκες. Η αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων εβδομάδων συνοδεύτηκε και από πολύτιμους βαθμούς, στοιχείο που ενίσχυσε το κλίμα.
Παράλληλα, ικανοποίηση υπάρχει για την πορεία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρωσταντή, με τις αποφάσεις για προπονητή και ρόστερ να μετατίθενται μετά το τέλος της σεζόν. Ανοικτό παραμένει και το θέμα έδρας, με τους διοικούντες την ομάδα του Ύψωνα να έχουν ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του ΓΣΟ για το Τσίρειο.














