Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑKRASAVA E.N.YΕΝΥ: Αλλαγμένη στην άμυνα για το κέρgoal2δος

ΕΝΥ: Αλλαγμένη στην άμυνα για το κέρgoal2δος

Η ΕΝΥ αντιμετωπίζει την Ομόνοια με ελλείψεις στην άμυνα, αλλά με διάθεση για ανταγωνιστική εμφάνιση.

Το «διπλό» επί του Απόλλωνα τη δεύτερη αγωνιστική, θα έχει ως οδηγό η ΕΝΥ στα παιχνίδια της με δυνατούς αντιπάλους. Σήμερα, λοιπόν, απέναντι στην Ομόνοια στο Στάδιο «Αμμόχωστος» (18:00, Cytavision2) θα ψάξει καλή εμφάνιση με την προσδοκία να συνοδευτεί με βαθμολογικό κέρδος.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και τις απουσίες, στη νεοφώτιστη ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στην Ομόνοια. «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Τρεις απουσίες, μια επιστροφή

Αναγνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδια, αλλά πάμε για να το “χτυπήσουμε”», είχε δηλώσει προ ημερών ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βραχίμης. Ο Γιανέφσκι κλήθηκε να ετοιμάσει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, τους Τσεπάκ, Ντε Λούκας και Χριστοδούλου.

Όλοι αγωνίζονται στην άμυνα, γι’ αυτό και η ομάδα του Ύψωνα θα κληθεί να παίξει μια νέα πρόσωπα στην οπισθοφυλακή. Επιστρέφει ο Σέζαρ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ